انواع حاجی بادام

یک ظرف پر از حاجی بادام و بررسی انواع آن

حاجی بادام یکی از تنقلات و شیرینی های سنتی ایران است. این شیرینی به دلیل داشتن بادام ارزش غذایی زیادی دارد. شیرینی حاج بادام متعلق به مناطق یزد و کاشان و شیراز است و در دستور پخت تفاوت چندانی ندارد. شیرینی حاجی بادام با ظاهر کوچک و توپی شکلی که دارد یک شیرینی مغذی و سرشار از اسید چرب است که به نرم شدن پوست نیز کمک می کند. در این مطلب از سایت شیرینی متوسلیان ما تصمیم داریم در مورد مواد اولیه تهیه حاجی بادام خانگی، طرز تهیه حاجی بادام، خواص حاجی بادام و…اطلاعات مفیدی را در اختیار شما قرار دهیم.

چگونه حاجی بادام خانگی درست کنیم؟

حاجی بادامی یکی از شیرینی های سنتی استان یزد است. ترکیبات غنی حاجی بادامی آن را به یک شیرینی بی نقص هم از لحاظ مفید بودن و هم خوشمزگی تبدیل کرده است. می توانید بجای قند در کنار چایی از این شیرینی خوشمزه استفاده کنید.

یک ظرف فلزی و جعبه کاغذی حاوی حاجی بادام خانگی

مواد لازم برای تهیه حاجی بادام:

  • آرد نخودچی: ۷۵ گرم
  • آرد: ۱ قاشق غذا خوری
  • جوز: ۱ قاشق مربا خوری
  • هل: ۱ قاشق مربا خوری
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • زرده تخم مرغ: ۵ عدد
  • پودر بادام: ۱۵۰ گرم
  • پودر قند: ۳۰۰ گرم

طرز تهیه حاجی بادام یزدی

  1. در ابتدای کار زرده های تخم مرغ را جدا کنید و به همراه پودر قند و هل و جوز هندی در کاسه همزن بریزید. به مدت 3 الی 6 دقیقه آن را با دور تند همزن مخلوط کنید تا زرده حالت حجیم به خود بگیرد.
  2. آرد نخود چی و پودر بادام و بکینگ پودر را قاشق به قاشق اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا خمیر جمع شود.
  3. فر را با دمای 190 درجه به مدت 15 دقیقه بگذارید تا گرم شود.
  4. روی کف سینی فر یک کاغذ روغنی بیاندازید و کمی چرب کنید. این کار به دلیل است که شیرینی بعد از سرد شدن به آن نچسبد.
  5. مواد شیرینی را داخل قیف بریزید و با ماسور ساده شکل دهید یا از حاجی بادامی ها بردارید و با دست فرم دهید سپس داخل سینی بچینید.
  6. شیرینی را به مدت 15 دقیقه در دمای 160 درجه داخل فر قرار دهید.
  7. بعد 15 دقیقه به شیرینی ها دست بزنید اگر مرطوب باشد از فر خارج نکنید.
  8. شیرینی ها اگر به خوبی پخته شد بعد از 5 دقیقه که کمی خنک شدند از کاغذ روغنی جدا کنید.

نکات تهیه حاجی بادامی که باید بدانید

  • برای تهیه حاجی بادامی مرغوب از پودر قند و بادام نرم استفاده کنید.
  • بادام تازه طعم بهتری به این شیرینی می دهد.
  • داخل خمیر تهیه شده از زعفران و گلاب می توانید استفاده کنید.

خواص حاجی بادام چیست؟

بررسی خواص و مزایا حاجی بادام

همانطور که قبلا گفتیم حاجی بادامی خاصیت زیادی دارد که در ادامه به انواع آن می پردازیم: 

  • جوز هندی باعث تسکین دردهای مفصلی می شود.
  • چربی های اشباع نشده برای بدن مفید است.
  • ویتامین E موجود در بادام به آن خاصیت ضد پیری می دهد.
  • با ترکیبات مفیدش پوست را شفاف می کند.
  • آرد موجود در آن از اسهال جلوگیری می کند.

برای اطلاع از میزان کالری حاجی بادام مقاله حاجی بادام چقدر کالری دارد؟ را مطالعه کنید.

حاجی بادامی را از کجا بخریم؟

اگر شما هم همیشه به دنبال کیفیت شیرینی هستید و می خواهید مرغوب ترین ها در دستتان باشد پیشنهاد ما به شما شیرینی های قنادی متوسلیان است. اگر عاشق شیرینی های سنتی و مخصوصا حاجی بادام هستید همین حالا در سایت ببینید و سفارش دهید. مرغوبیت و کیفیت شیرینی متوسلیان تضمینی است.

شیرینی متوسلیان
شیرینی متوسلیان

مقالات مرتبط

انواع شیرینی ها