طرز تهیه پشمک

طرز تهیه پشمک

اگر طرز تهیه پشمک خانگی را یاد بگیرید، به‌راحتی می‌توانید یک شیرینی خوشمزه و پرطرفدار را در منزل تهیه کنید. پشمک خانگی در طعم‌های مختلفی از جمله شکلاتی، زعفرانی، میوه‌ای و… قابل تهیه است. برای آموزش طرز تهیه پشمک با ما همراه باشید.

پشمک از چی درست میشه؟

برای طرز تهیه پشمک در خانه به مواد اولیه زیر نیاز خواهید داشت:

مواد لازم برای تهیه پشمکمقدار
آرد یک و نیم پیمانه
آب نصف پیمانه
کره یک قاشق غذاخوری 
شکر یک پیمانه 
آب لیموترش تازه یک قاشق غذاخوری 
وانیل یا پودر هلنوک قاشق چای‌خوری 
جدول مواد لازم برای تهیه پشمک

طرز تهیه پشمک چگونه است؟

طرز تهیه پشمک چگونه است؟
طرز تهیه پشمک ساده و به روش خانگی

با توجه به طرز تهیه پشمک خانگی باید مراحل زیرا را در تهیه این شیرینی طی کنید:

مرحله اول: تفت دادن آرد

ابتدا یک تابه را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود، سپس آرد را داخل تابه ریخته و مدام هم بزنید تا بو خامی آرد از بین برود ولی آرد نباید بسوزد و حتما تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. پس از 15 دقیقه تفت دادن آرد را داخل یک سینی ریخته و پخش کنید تا خنک شود.

مرحله دوم: آب کردن شکر

یک تابه دیگر را روی حرارت قرار دهید و به آن آب و شکر را اضافه کنید و هم بزنید تا شکر ذوب شود. پس از غلیظ شدن شربت، آب لیموترش تازه را اضافه کنید و 3 دقیقه دیگر مخلوط را بجوشانید و پس از آن تابه را از روی حرارت بردارید.

مرحله سوم: سرد کردن شکر

یک تکه یخ یا یخ خشک را داخل دستمال قرار دهید و زیر یک سینی قرار دهید. تابه را روی سینی بگذارید تا مراحل خنک شدن را انجام دهید. دقت کنید که مراحل سرد کردن را در قسمت وسط سینی انجام دهید و زیاد به کناره‌های سینی نمالید زیرا وقتی آب و شکر سرد می‌شود، سفت شده و به کناره‌ها می‌چسبد. وقتی آنقدر هم زدید که شکر شکل گرفت ولی دست شما را نسوزاند قابل شکل‌گیری می‌باشد.

مرحله چهارم: تهیه نهایی پشمک

حالا آب و شکری که مثل خمیر شده را به شکل حلقه در بیاورید و داخل سینی آرد بگذارید. سپس هر طرفش را آرد پاشی کنید و از کناره‌ها کشیده و بزرگ کنید و به شکل 8 انگلیسی بپیچانید و روی هم تا کنید، پس از آن روی خمیر آرد بپاشید. به همین صورت 20 تا 30 بار انجام دهید وقتی رشته‌ها شکل گرفتن آرد اضافی آن را جدا کنید و پشمک را به شکل دلخواه فرم دهید.

طرز تهیه پشمک لقمه‌ای

طرز تهیه پشمک لقمه ای
دستور پخت پشمک لقمه ای دست ساز و ساده

پشمک را به صورت بالا آماده کنید و آن را درون قالب‌های کوچک فشرده کنید و به آرامی داخل قالب جدا کنید. شکلات مورد نظرتان را به روش بن ماری آب کنید، سپس با قاشق داخل قالب مورد نظرتان بریزیر و آن را بچرخانید تا یک لایه نازک از شکلات به شکل قالب داشته باشید. سپس آن را چند دقیقه داخل یخچال بگذارید تا سرد شود. پس از آن پشمک را داخل قالب بگذارید، و به آرامی فشار دهید، و روی آن شکلات آب شده بریزید. پشمک‌ها را داخل یخچال یا فریزر قرار دهید تا زودتر سرد شود. سپس آن را به آرامی جدا کنید و در ظرف سرو بچینید.

نکات مهم در طرز تهیه پشمک

  • اگر در حین کار رشته‌ها پاره شد مجددا آن‌ها را بهم وصل کنید و دوباره شکل دهید.
  • برای تهیه پشمک شکلاتی، به آرد و روغنی که در سینی ریخته‌اید، کمی پودر کاکائو اضافه کنید.
  • می‌توانید برای تهیه پشمک میوه‌ای، رنگ مجاز خوراکی اضافه کرده و پشمک‌های رنگی و میوه‌ای درست کنید.
  • در صورت تمایل به درست کردن پشمک زعفرانی، به آرد و روغن کمی زعفران آب شده و پودر هل اضافه کنید.
  • در طرز تهیه پشمک خانگی ساده می‌توانید به جای آرد سفید از آرد ذرت نیز استفاده کنید.

جمع بندی

با طرز تهیه پشمک در این مطلب آشنا شدیم. هرچند که طرز تهیه پشمک خانگی با دستگاه بسیار راحت است، اما شما می‌توانید بدون دستگاه و امکانات خاصی آن را در خانه با قابلمه درست کنید. برای سفارش پشمک آماده و باکیفیت نیز می‌توانید از سایت شیرینی متوسلیان اقدام به خرید کنید.

شیرینی متوسلیان
شیرینی متوسلیان

مقالات مرتبط

انواع شیرینی ها