پشمک را کجا نگهداری کنیم؟ در پاسخ به این سوال باید گفت پشمک از شیرینیهای خاصی است که برای نگهداری از آن باید شرایط خاصی را در نظر بگیرید، و همچنین باید در مورد شرایط نگهداری اطلاعاتی داشته باشید تا شیرینیتان خراب نشود. برای نگهداری از پشمک رعایت نکات زیر ضروری است:
نور مستقیم آفتاب
پشمک به نور مستقیم آفتاب حساسیت دارد بنابراین این امکان وجود دارد که اگر پشمک در معرض نور مستقیم آفتاب قرار دهید پس از مدت کوتاهی جمع و سفت شده و غیرقابل خوردن خواهد شد. (جایی مانند قرار دادن پشت شیشه عقب اتومبیل)
رطوبت
پشمک را نباید در یخچال نگهداری کرد زیرا رطوبت یخچال باعث جمع شدن آن خواهد شد. همچنین در روزهای بارانی که رطوبت زیاد است و شهرهایی که رطوبتی هستند مانند مناطق جنوبی یا شمالی کشور، یا در معرض هوای کولر آبی ممکن است پشمک در کمترین زمان ممکت بیات و غیر قابل مصرف میشود. بهترین روش این است که باقیمانده پشمک را پس از مصرف درون پلاستیک درب بسته نگهداری کنید که هیچگونه رطوبتی قابلیت نفوذ به آن را نداشته باشد. (نگهداری پشمک در معرض هوا کولر گازی نیز بسیار مناسب میباشد.)
فشار
به علت نخی و پفکی بودن بافت پشمک باید از قرار دادن آن بر روی دیگر محصولات خودداری کنید، چرا که سبک بودن وزن این شیرینی باعث شکنندگی و از هم پاشیده شدن بافت این محصول میشود و حالت اولیه خود را از دست خواهد داد.
بهتر است پشمک را کجا نگهداری کنیم؟
برای صرف پشمک میتوان آن را در ظرفهای کوچک فشرده کرد و برای صرف کردن آن، از ظرف خارج کرده و نوش جان کنید. جهت نگهداری کوتاه مدت، میتوانید پشمک را داخل نایلون درب بسته گذاشته و در یخچال نگهداری کنید. همچنین برای نگهداری بلند مدت با همین شرایط یعنی درون نایلون پلاستیکی درب بسته در فریزر امکان نگهداری تا یک سال فراهم میشود.
با پشمک خشک شده چی درست کنم؟
پشمک خشک شده جزو محصولات خشکباری است که طرفداران زیادی دارد. شاید با خودتان فکر کنید که اگر پشمک خشک شود دیگر استفاده نمی شود ولی می توان از آن به عنوان یک میان وعده خوشمزه استفاده کنید.
- راهکار هایی برای استفاده از پشمک خشک شده:
- ترکیب پشمک خشک شده با دیگر خشکبارها
- استفاده از پشمک خشک شده در شیرینی ها، کلوچه ها و کیک ها
- تزئین دسر
جمع بندی
پشمک را کجا نگهداری کنیم؟ همانطور که در این مطلب خواندید در پاسخ به این سوال باید گفت، پشمک را در جایی به دور از نور آفتاب، رطوبت و فشار نگه دارید. بهترین مکان برای نگهداری از پشمک درون نایلون پلاستیکی درب بسته در یخچال و یا فریزر میباشد.